OVER ZOJOH NEW MEDIA INVENTIONS

Ons team bestaat uit alleen maar enthousiastelingen. Met meer dan 15 jaar ervaring. Wij verzorgen zowel oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf alsmede uitgebreide totaaloplossingen voor ondernemingen in het topsegment op nationaal en internationaal niveau. Ook weten de overheidsdiensten ons te vinden voor internetoplossingen.  

NAAR BOVEN

Ons team bestaat uit (technische en functionele) ICTdeskundigen, programmeurs, designers, een webfotograaf en een (juridische) marketingadviseur. Door deze samenstelling kunnen wij adviseren op alle gebieden van het internet. Websites, webapplicaties, internetmarketing- en communicatie en ook juridische internetonderwerpen, zoals het terughalen van domeinnamen. 

Ons specialisme is het (opnieuw) in de markt brengen van producten en diensten voor bedrijven en het ontwikkelen van nieuwe applicaties alsmede het optimaliseren van bestaande internetaplicaties. Het kan namelijk binnen uw onderneming allemaal veel eenvoudiger en sneller. En vergeet niet dat een investering in uw ICT kostenbesparend werkt op lange termijn. ZOJOH.COM biedt u deze langdurige kostenbesparende oplossingen.

Heeft u twijfels of uw internetomgeving of uw bestaande applicatie wel optimaal functioneert of wilt u meer aandacht voor uw product of dienst? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij ontwikkelen voor u vol enthousiasme en plezier een nieuw internetconcept of herzien uw internetomgeving.

Voor Starters- en het Midden- en Kleinbedrijf heeft ZOJOH New Media Inventions een maatwerkoplossing: http://www.mkbstunter.nl/. Sinds 2009 kunnen wij ons als een van de grootste totaal dienstverleners noemen binnen de BeNeLux voor het MKB-segment. Een laagdrempelig aanspreekpunt voor de hardwerkende ondernemer, waarvoor wij graag alle zorgen voor een actuele website, een goedwerkende werkplek, een herkenbare huisstijl en fotomateriaal uit handen nemen. 

Kortom: Wij verzorgen de complete ontwikkeling en inrichting van uw ICT- en internetomgeving.